ЗМІСТ портфоліо

неділя, 19 червня 2011 р.

НАУКОВО-МЕТОДИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ


·        Освітні програми та опис комплектів навчально-методичної літератури
У 2010/2011 н.р.,  для викладання англійської мови у ввірених мені класах, я користувалася кількома навчальними програмами, а саме: 
 "Програми для середніх загальноосвітніх шкіл. Іноземні мови 10-11 класи”, "Ж-л іноземні мови в навчальних закладах”, "Педагогічна преса” 2006р.; 
"Програми для загальноосвітніх навчальних закладів. Іноземні мови. 2-12 класи”, "Перун", 2005
1. 5 класи- «Friends 2» видавництво «Longman»
2. 6 - 7 класи - «Friends 3» видавництво «Longman»
         МНК видавництва «Longman» «Friends» призначений для дітей, які продовжують вивчати англійську у п’ятому класі загальноосвітніх шкіл, з 3 уроками англійської на тиждень. НМК рекомендований МОН України. У навчальний комплект входить: підручник, робочий зошит, книга для вчителя, CD диски.
3. 11 клас – «Solutions»,  «Oxford Exam Excellence» видавництво «Oxford University Press».
          Сучасний мультимедійний навчально-методичний комплекс «Solutions» призначений для підлітків та складається з наступних компонентів: Students book - підручник. Комплектується інтерактивним диском з додатковими вправами – MultiROM;  Class Audio CD `s - аудіо диски для роботи в класі; Workbook - робочий зошит студента для самостійних занять вдома; Teacher’s Book - книга для викладача з відповідями та рекомендаціями; iTools - програмне забезпечення для інтерактивної класної дошки.  Test Bank MultiRom - містить різні тести (від вступних до екзаменаційних). НМК рекомендований МОН України.
          «Oxford Exam Excellence» використовується як додатковий матеріал до основного курсу при
підготовці до випускного іспиту і для самостійної роботи вдома. Підручник рекомендований МОН України.
   
      

Немає коментарів:

Дописати коментар